Gullholmens Fotbollsturnering 2024

Barn och ungdomar har spelat fotboll på Gullholmen i organiserad form sedan 1976. Fotbollsturneringen är en kär tradition som skapar kontakter, gemenskap och glädje, både för unga och vuxna.

Här följer aktuell information, med reservation för ändringar. 

Matchdagar

V29   tisdag    torsdag
V30   tisdag    torsdag
V31   tisdag    torsdag inkl. avslutning

Åldersgränser
Yngre serie (mixad) 7–10 år, födda 2017-2014
Äldre serie: pojkar 11-15 år, födda 2013-2009, flickor 11-16 år, födda 2013-2008
Vi kommer att spela med mixade pojk och flicklag i yngre serien men kommer ta beslut kring äldre seriens lagfördelning närmre turneringsstart.

Anmälan
För att vi ska få de bästa förutsättningarna för en jämn lagindelning är vi tacksamma om alla som kan föranmäler sig i god tid innan turneringen. Anmälan sker av praktiska skäl via ett webbformulär som vi önskar att föräldrar fyller i för sina barn.

Personuppgifterna ni lämnar kommer inte att användas till något annat ändamål än administration kring turneringen. Lagen med deltagarnas för- och efternamn kommer att publiceras på Gullholmens FF webbplats och anslagstavlan i hamnen.
Länk till formuläret: Webbanmälan 2024| Gullholmens FF  

Registrering av spelare och utdelning av matchtröjor från kl. 17.00 på fotbollsplan tisdag vecka 29

Övrigt
Deltagande är gratis, alla ska få spela och ha roligt tillsammans. Vi ser dock gärna att deltagarnas föräldrar är medlemmar i Föreningen Gullholmen som arbetar ideellt med att skapa trivsel och aktiviteter på ön. Föreningen ansvarar för turneringen och sponsrar med bland annat bollar och färg till planen.

Vill du sponsra turneringen är det varmt välkommet! Swisha en slant till Föreningen Gullholmens nummer 123 044 4943 och märk den med ”Fotbollen”. Eller hör av er till någon av oss i föräldragruppen.

Matchvärdar och domare
En förutsättning för att turneringen ska bli av är att föräldrar till barn som deltar i turneringen ställer upp som matchvärdar. Vuxna anger vilka veckor eller speldagar de kan ställa upp i samband med anmälan. Uppgiften innebär att dela ut tröjor, bocka av barn, anteckna resultat, vara/instruera domare med mera. Vi behöver även frivilliga insatser före turneringen med att klippa gräset på planen, krita linjerna och fixa näten. 

Fotbollsskola
För barn mellan 4-9 år har det tidigare arrangerats fotbollsskola av ungdomar på ön. Skulle du vara intresserad av att arrangera det för sommaren 2024 så är du varmt välkommen att kontakta Daniella Fjeldberg så kan vi lägga upp information kring det här. Det brukar vara mycket populärt och kan vara ett fint sommarjobb. 

Vänligen

Föräldragruppen för Gullholmens FF

Du kan fortlöpande få statusuppdateringar genom Facebookgruppen Gullholmen FF 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniella Fjeldberg på +47 41315530